TRILLINGSMETING.COM

Experts in trillingsmetingen

Trillingsmeting

Het uitvoeren van heiwerkzaamheden, sloopwerk of het vervoer van zwaar materiaal veroorzaakt trillingen. Het monitoren van trillingen kan schade aan gebouwen, apparatuur en zelfs mensen in de directe omgeving worden voorkomen. Huur daarom snel en eenvoudig onze trillingsmetingssystemen. Even bellen of mailen en we staan binnen 24 uur op locatie klaar.

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.
Bel naar 020 - 218 1016
Of laat uw gegevens achter op:

Trillingsmeting, snel en eenvoudig

Een trillingsmeting laten uitvoeren is eenvoudig en kan u een hoop ellende en kosten besparen. 
Onze experts bepalen op locatie hoe en waar er metingen uitgevoerd kunnen worden. Binnen 30 minuten zijn de meters geïnstalleerd en zijn de metingen te volgen op onze website. Eén dag na het beëindigen van de metingen kunnen wij de rapportage toesturen.

Voordelig

Bij ons kunt u zeer voordelig trillingsmetingen laten uitvoeren. Al vanaf € 30,- (ex. BTW) per dag meten we de trillingen bij uw woning. Dagelijks krijgt u een overzicht van de gemeten waarden en de overschrijdingen.

Snelheid

Ondervindt u hinder van trilling(en) en wilt u snel deze snel laten meten? Onze experts staan binnen 24 uur na uw aanvraag bij u voor de deur.

Richtlijnen

Bij trillingschade zult u moeten aantonen wat de oorzaak (geweest) is. Onze metingen voldoen aan de SBR richtlijnen en de rapportages geven aan wat de kans op schade is door de gemaakte trillingen.

Services

Naast het uitvoeren van trillingsmetingen kunt bij ons o.a. ook terecht voor het maken trillingspredicties (vooraf), bouwkundige opnames, scheurmetingen, het meten van verzakkingen en scheefstand.

Blog

Wat zijn de regels voor schade door trillingen?

In Nederland bestaat geen wetgeving voor het voorkomen van hinder of schade door trillingen. Er is wel een richtlijn, de SBR A Richtlijn.