TRILLINGSMETING.COM

Services

ZELF METEN OF TOTAAL PROJECT MANAGEMENT, ALLES KAN

Opnames

Om te bepalen of de schade is ontstaan tijdens de werkzaamheden dient er een vooropname en een eind opname te gebeuren. Onze schade-expert komt vooraf langs om reeds bestaande schade op te nemen en om veel foto’s te maken. Aan het einde van de werkzaamheden gebeurt dat nog een keer om nieuw ontstane schade te kunnen aantonen.

Monitoring

Onze experts zijn zeer ervaren in het uitvoeren van trillingsmetingen. Alle werkzaamheden vinden conform de richtlijnen plaats. Al onze systemen hebben een beveiligde internet verbinding en geven 24/7 inzicht in de stand van zaken. Tijdens het project overleggen wij met onze klanten over de meetresultaten en adviseren wij indien mogelijk over het beperken van trillingen. Naast periodieke standaard rapportages, verzorgen wij uitgebreide rapportages, gedurende en ter afsluiting van de werkzaamheden.

Analytics

Veelal is er de wens of de eis om vooraf inschattingen te maken van trillingen die kunnen ontstaan en de impact daarvan op de omliggende gebouwen. En op basis van deze trillingspredictie moet er een plan komen voor het uitvoeren van de trillingen. In dit monitoringsplan leggen we vast waar er gemeten moet worden en hoe. Onze experts kunnen u hiermee volledig van dienst zijn.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Bel naar 020 - 218 1016
Of laat uw gegevens achter op: